Om Fuglei

Boligen har en nydelig lysekrone. Her sett fra andre etasje ut mot balkongen.

Beliggenhet
I Valdres ligger gården Fuglei, med en nyrenovert og herskapelig bolig bygd i 1923. Boligen var opprinnelig våningshuset på gården, men fungerer nå som en fritidsbolig for de som måtte ønske å oppleve Valdres under ekstra behagelige forhold. Fuglei er sentralt plassert i rolige omgivelser, kun 5 km sør for Leira. Midtsommers står solen opp rundt klokken halv 6 på morgenen og går ned rundt klokken halv ni på kvelden.

Rett over dalen ligger Noraker Gård med sin rakfiskproduksjon. En av landets fineste golfbaner, Valdres Golf, ligger også i umiddelbar nærhet og noen hundre meter nedenfor gården ligger Aurdalsfjorden. Huset er med sine 11 sengeplasser egnet for grupper.  Med eget konferanserom kan dette være et egnet sted for å samle et styre eller en ledergruppe i noen dager helt for seg selv.

Huset ligger skjermet uten innsyn og med nærmeste nabo ca.300 meter unna.


Fasiliteter
Selve boligen er helt nyoppusset og består av fem soverom, tre bad, to stuer, kjøkken, bibliotek, hall og et konferanserom/loftstue med prosjektor og lerret. I tillegg er det flere boder og en kjeller som benyttes som lager.  Det er to ordinære dusjer og en steamdusj, en infrarød badstue for to personer, tre toaletter, vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet er romslig med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap, samt alt man måtte trenge av kjøkkenutstyr. Hvert av soverommene er utstyrt med dobbeltsenger og doble sett av puter og dyner. Det er tilsammen 11 soveplasser, en sovesofa medregnet. Trådløst bredbåndsnett 16 Mb. 65" flatskjerm, TV-kanaler via parabolantenne.